Bogácson étterem és készülő kastélyszálló, 5000 m2-es területen eladó!

Ingatlan adatai

  • eladó nem üzletközpontban
  • Bogács
  • Alapterület: 200 m²
  • Szobaszám (nappalival): 0 szoba
  • Irányár: 289 000 000 Ft
  • azonosító: M107618

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Az ingatlan Egertől 17 km-re fekvő Bogácson, a Bükki Nemzeti Park közelében helyezkedik el. A település nagy forgalmú üdülőfalu, mely termálvizű strandja, élőzenés borospincéi, országos hírű gasztro és borkultúra témájú folyamatos rendezvényei , gyönyörű fekvése és természeti környezete miatt rengeteg turistát vonz.

Az ingatlan a legjobb helyen, pár lépésre az országosan híres Bogácsi Termál Fürdő bejáratától ,rövid sétatávolságra a borospincéktől, Bogács központjában található.

A telek 5000 m2 nagyságú, - korábban kempingként is működött - nagy fákkal árnyalt, a bogácsi Hór-patak partján, körbekerített.

Az ingatlan leírása:

A hajdani gőzmalomból kialakított étterem, mely jelenleg nem üzemel.
Az éttermi rész 60 fős beltérrel rendelkezik. A padlástér 6db helyiséggel van beépítve. Az étterem terasza 150 fős, mely fedett. (200m2), a konyha és raktárhelyiségek összesen 75m2 nagyságúak.

A kastélyszálló 60% készültségű, melyben 15 szoba, nagy fogadótérrel (60m2), konferencia teremmel (30m2) rendelkezik. A földszinten egy 250m2 nagyságú lakás is helyet kapott, melyhez 2 garázs is tartozik. A földszinti (lakás) rész is a szálló részévé alakítható, további szoba vagy wellnesz szolgáltatáskét.

A volt kemping területe füvesített, parkosított terület, úthálózattal kiépített világítással, elektromos csatlakozásokkal, 40m2-es férfi-női vizesblokkal ellátott.

A jelenlegi tevékenységen túl kifejezetten ajánlom befektetőnek, ideális üdültetés céljából akár bérbeadásra is.



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások